Distribuïdors i professionals

Si ets un professional del sector o distribuïdor i vols comercialitzar els productes de la La Bassola, pots posar-te en contacte amb nosaltres i concertar una visita al telèfon   937 442 048 o al 938 668 039 .

A La Bassola servim les nostres carns de vedella a diferents hotels, restaurants i càterings (HORECA), alhora que també ho fem a agrobotigues, carnisseries, autoserveis i col·lectivitats.

Les carns de La Bassola les trobareu principalment a les comarques del Barcelonès i el Vallès Oriental i Occidental. Per a nosaltres les distàncies no són cap obstacle i, si cal, indiqueu-nos el lloc de Catalunya on voldríeu comercialitzar-les.

A la Bassola disposem d’un obrador propi i, per tant, podem adaptar-nos a les vostres necessitats i preparar-vos la vostra comanda personalitzada.

Les comandes de La Bassola les preparem el dia abans de fer el lliurament i es fan repartiments entre dues o tres vegades per setmana.

A La Bassola comercialitzem sempre carn de vedelles femelles del país sota els protocols sanitaris més estrictes. El tracte directe amb el pagès, que controla la totalitat del procés, un producte de proximitat i el fet de disposar d’un obrador propi fa que puguem servir les comandes ràpidament i adaptar-nos a les necessitats reals del client.