Benestar animal

El fet que les nostres vedelles estiguin ben ateses durant la seva cria, rebin una bona alimentació a partir de llavors de lli i gaudeixin d’un indret singular ens permet oferir carn d’una altíssima qualitat.

Una dieta basada en llavors de lli

En l’alimentació de les vedelles és molt important la llavor de lli, fet que fa que n’obtinguem un alt contingut en greixos insaturats. Alhora, aquesta alimentació té grans avantatges pel seu contingut antioxidant natural i fa que la qualitat nutricional de les carns sigui molt més elevada.

Normatives sanitàries

Tots els processos productius de La Bassola estan certificats per l’organisme EICG (Entitat d’Inspecció i Certificació de Girona), alhora que compleixen totes les normes sanitàries establertes pels organismes oficials.

Estimulació musical del bestiar

La música clàssica és un estimulant i un element relaxant per a les vedelles. Nombrosos estudis així ho certifiquen. És per això que a La Bassola ja fa alguns anys vam decidir dotar les nostres instal·lacions ramaderes de fil musical per tal de procurar el benestar de les vedelles.

Massatges per al bestiar

Que les vedelles estiguin relaxades i visquin amb tranquil·litat és essencial. És per això que cada dia a La Bassola fem massatges al bestiar amb uns raspalls especials.

“A La Bassola sentim passió pel nostre ofici ramader, per això treballem dia a dia per aconseguir uns productes elaborats amb carn de vedella de qualitat, per gaudir-ne i assaborir-los."

Pep i Miquel